Manaʻoga felauaiga filifili malulu

Malulu filifili filifili fesuiaiga vevela auala pulea mai lua itu, masini ma polokalama.

Meafaigaluega: o le faʻaaogaina o mea faigaluega e tusa ma manaʻoga, o le mafuaʻaga e mama, e pei o le faʻatulagaina lelei o le puʻeina, na faʻamaonia muamua le faʻagaioiga.

Polokalama: tagata faigaluega aʻoaʻoina i le nofoaga, pe faʻagaioia tulafono faʻatonutonu faʻatinoina ma faʻatinoina.
A iai se fuafuaga mo femalagaiga aʻo leʻi faʻagaioia, ituaiga uma o fuafuaga faʻafuaseʻi.

Malulu filifili filifili o le mea sili ona taua i le gaioiga o le faʻatonutonuina o le vevela, mataʻituina o le vevela ma le vevela e faʻatonutonu ai, o femalagaaʻiga i nofoaga mamao e masani ona faʻatulagaina ma le vevela mataʻituina polokalame.

E masani lava o le pusaaisa poʻo le pusaʻaisa.
Ae i le faʻagasologa o felauaiga, o le avetaʻavale e faʻaolaola, e masani ona tapunia pusaaisa meafaigaluega, taʻitaʻia ai i oloa, aemaise lava i fualaʻau pusaaisa felauaiga, o se tasi lenei o le sili ona mataʻutia.
Masani lava i le vevela faʻamaumauga e siaki le atoa vevela. Malulu filifili filifili na o le mautinoa o le saogalemu o le vailaʻau i le pusaaisa ma fualaʻau, o le a le faʻaleagaina le lelei o vailaʻau, ona o le vevela e aʻafia ai le soifua maloloina o tagata.
Ina ia mautinoa le saogalemu o le vevela o le malulu teuina e talafeagai, o le sili auala o le faʻapipiʻi o le vevela mataʻituina masini masini, pei o Dr. Kyurem tasi taimi faʻamaumauga o le vevela, o lenei oloa mafai ona faʻaauau pea le mataʻituina o le vevela e mautinoa ai le saogalemu o le oloa.


Taimi Post: Jul-09-2021